Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
englishmygn

Jeg Bestemmer Meg Fort, Reiser Meg Og Gar Bak Fyret For A Vare I Fred.

Juleferien min

Han lausna pa knebelen og tok den av meg. "Driter eg i. Roar gjekk, stilla seg bak meg. "Fant ut kor du jobba og slik, juleferien blei eit godt tidspunkt a setje planen min ut i verda." "Nei, ikkje meir." Eg var ferdi for Roar, eg tok meg ein royk. Sa Roar og tente seg ein royk. Roar tok tak i meg bakfra. "Sa snakk da." Eg sag rett pa ein kvit vegg. Eg har handla mat." Det rant ned mot fitta, det var kaldt.

Pa fergeleiet

Er for mange fok her. Faen og! Jeg gaper og tar imot.Jeg star pa knar foran ham og runker ham med begge hendene. Og jeg er sikker pa at han kan kjenne lukta av fersk mus nar jeg gar forbi ham, for han snur seg og snuser svakt inn med oppspilte nesebor. Jeg bestemmer meg fort, reiser meg og gar bak fyret for a vare i fred. Langsomt fukter han leppene for han snur seg og lar meg sitte igjen med sokkvat, skrikende mus og fantasien min.

Lilleba

Og han var kar nok til a ta pa seg farskapet om det vart seg slik, uansett hvem faren var.  
     Lemmet mitt hadde bragt meg i den situasjon at selv om jeg ville ha tisset, sa kunne jeg ikke.  Det som var helt sikkert, det ble ikke flere skiturer  pa meg den pasken.   Det reiste seg na vesentlig mer dristig, jeg kjente at det ble stivt.Det var min kusine Lilleba, som na bodde langt nord i landet.  Lyst, jo Lilleba hadde mye lyst.Hun skjonte etter hvert at det var raflaks at jeg ikke var opptatt med Eva som hadde dukket opp fra intet pa mandagen.

Da hun kom inn i rommet igjen, la Nina pa magen i sengen med lukkede oyne og ventet. Dette gjorde hun bare for a pirre Nina litt ekstra. Marianne boyde seg fram og kysset oreflippen til Nina mens hun lot sapa fremdeles vandre rundt pa kroppen hennes. Bare hjelpe Nina og vaske den, sa hun kysset magen hennes isteden. Marianne var blitt temmelig folsom der nede etter a ha kjort bil i nesten to timer med vaginakulene inne.

Resepsjonisten sa ifra hvilket rom det var, og Marianne bad henne ringe opp og si at venninnen hennes var pa vei opp.

Min drom

Du smilte lurt og hvisket i mitt oret "en liten forsmak pa hva du har i vente, men orgasmen far du ikke na, selv om jeg sa aldri gjerne vil, folk glaner og det er jo ikke bra, eller?"

Jeg kjente kroppen reagerte umiddelbart pa kontakten med deg. Jeg lukket munnen min over pikken din og sugde deg langt ned i halsen min og sakte opp igjen, hele tiden mens tungen min pirret og ertet deg.

Drommedagen

Etter en stund jumpet de uti vannet, og svomte litt rundt, alltid veldig nare meg.
Jeg tok motet til meg og spurte om jeg kunne fa kile dem ogsa. Det var ikke mye a lure pa. Det ble stille en stund, sa kom det, ja. Lise tok kjeppen og lekte litt med den pa baken min, pang sa det og tarene spratt.
Etter denne kraftanstrengelsen la vi oss ned. Jeg kjente leppene hennes suge oppetter staken som var nar ved a eksplodere. Det krollet seg i magen min, og sannelig vaknet dyret av denne behandling.
Ja vel sa jeg og la meg pa alle fire.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl